Energie-inkoop

Een professionele inkoopstrategie met flexibele energiecontracten


Download whitepaper Primis®
Download whitepaper Europees aanbesteden

Inkoopstrategie op maat

U wilt toch ook degelijke, scherpe, duurzame en flexibele energiecontracten en een op maat gesneden inkoopstrategie?

Strategische energie inkoop voor uw organisatie is altijd maatwerk. Wanneer energie een belangrijk deel van uw totale bedrijfskosten uitmaken wilt u de risico’s hiervan beperken en de zekerheid van een degelijk contract met gunstige voorwaarden en scherpe prijzen. Voortdurende veranderingen in de energiemarkt en fluctuaties in de prijzen kunnen al snel grote financiële gevolgen hebben voor uw organisatie.

Volledige ondersteuning
Energy Circle begeleidt u in het hele proces. Vanaf het bepalen van de benodigde volumes, het aanbesteden, tot het contracteren en de nazorg.

Alle commodity’s
Gas, elektriciteit (groene stroom), diesel, warmte, koude etc.

Duurzame energie
Energy Circle ondersteunt als adviesbureau met duurzaam ondernemen, zowel in het belang van uw organisatie als de wereld om ons heen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en bijbehorende certificeringen en integreren uw duurzame doelstellingen in het energie aanbestedingstraject.

Gespreide inkoop (klikken)
Met prijsrisicomanagement instrument Primis® bereikt u prijszekerheid en profiteert u van marktkansen. Download whitepaper Primis®

Europees aanbesteden
Up-to-date kennis van en ervaring met de Europese aanbestedingsregels is essentieel. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw Europese aanbestedingen conform de strikte regels verlopen. Voor u een zorg minder. Download whitepaper Europees aanbesteden

Marktsegment
Wij zijn actief op de zakelijke markt en beschikken over een zeer gevarieerde klantenkring; van midden- en kleinbedrijf (MKB), inkoopcombinaties en collectieven, gezondheidszorg, gemeenten en (semi-)overheidsinstellingen (non-profit) tot grote industriële concerns (profit sector).

Onafhankelijk
Energy Circle werkt geheel onafhankelijk van welke (energie) leverancier of maatschappij dan ook en verzorgt een door de leverancier ondertekende integriteitsverklaring na afronding van een traject.

energie-inkoop-icoon-v2