Energiezorg

Ongelimiteerde grip op uw energiekosten.

Grip op uw energiegebruik

Energiebeheer wordt steeds belangrijker voor organisaties, vanuit het perspectief van kostenbesparing, maatschappelijk verantwoord ondernemen of omdat de handhaver verplichtingen oplegt. Wij begeleiden in elk stadium van energiebeheer binnen uw organisatie.

Steeds meer organisaties hebben ambities op het gebied van energiebesparing. Energiebesparende maatregelen worden in toenemende mate verplicht, maar belangrijker is dat energie besparen goed is voor het milieu én uw portemonnee.

De uitdaging is de realisatie van energiebesparing. Effectief beheer van uw energiecontracten en optimalisatie van uw energiegebruik vragen om specialistische kennis.

Als energiecoördinator op afstand kunnen wij u begeleiden bij elke stap van ambitie tot realisatie. Wij adviseren en ondersteunen u bij het verkrijgen van inzicht in uw energieverbruik, het vaststellen van besparingsacties en het daadwerkelijk realiseren van energiebesparing binnen uw organisatie. Daarbij kunnen wij u ook adviseren bij de aanbesteding van meetdiensten, tussen bemetering etc.

Ook hebben wij de kennis in huis om ter plaatse een energiebesparingsonderzoek  (scan) uit te voeren, wanneer u dit wenst. Zo verlagen wij samen met u op gestructureerde wijze het energiegebruik van uw organisatie.