Succesvolle Management Buy-Out Energy Circle B.V.

Persbericht – 26 maart 2019

Succesvolle Management Buy-Out Energy Circle B.V.

De directie van Energy Circle heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van 100% van de aandelen in Energy Circle. Dit betekent dat per vandaag (dinsdag 26 maart) alle aandelen door oud-eigenaar de heer Frans Peters zijn overgedragen aan twee senior adviseurs van Energy Circle, te weten de heren Edwin Bossenbroek en Gerben Timmer.

Voor de heer Frans Peters was het niet alleen belangrijk om een goede opvolger of opvolgers te vinden, maar vooral om ervoor te zorgen dat het bedrijf met dezelfde waarden en normen wordt voortgezet.

De twee nieuwe eigenaren waren beide al betrokken bij de organisatie vanaf de oprichting. Zij hebben de huidige koers en bedrijfsvisie medebepaald en zijn als geen ander in staat om de continuïteit van het bedrijf te borgen en de unieke bedrijfscultuur te bewaken en voort te zetten.

Frans Peters blijft als senior adviseur/specialist aan Energy Circle verbonden. De komende jaren zal hij zich vooral gaan bezighouden binnen zijn experisegebied, namelijk de wet- en regelgeving met daarin een nadruk op de private netwerken.